Έκρυψαν μετανάστες σε κρύπτη κάτω από το κάθισμά τους για να περάσουν τα σύνορα

Έκρυψαν μετανάστες σε κρύπτη κάτω από το κάθισμά τους για να περάσουν τα σύνορα Facebook Twitter
ΕΛ.ΑΣ.
0

Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από τα καθίσματα του οχήματός τους, τύπου τουριστικού mini-bus, επιχείρησε να μεταφέρει πέντε μετανάστες σπείρα η οποία συνελήφθη.

Οι δράστες μπήκαν στο mini bus και μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα μας. Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι οι τρεις διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, πέντε άτομα.

Έκρυψαν μετανάστες σε κρύπτη κάτω από το κάθισμά τους για να περάσουν τα σύνορα Facebook Twitter
ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν κρύψει τους μετανάστες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πίσω μέρος του οχήματος, κάτω από τα καθίσματα. Το όχημα κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM