Έκρηξη στη μηχανή σκάφους - Τραυματίστηκε σοβαρά 9χρονη στην Κέρκυρα

Έκρηξη στη μηχανή σκάφους - Τραυματίστηκε σοβαρά 9χρονη στην Κέρκυρα Facebook Twitter
0

Σοβαρά τραυματισμένo με εγκαύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένα 9χρονο κορίτσι, μετά από έκρηξη στη μηχανή ενός επτάμετρου σκάφους στο οποίο επέβαινε, στη νησίδα Βίδος έξω από την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το περιστατικό συνέβη στις 11:30, όταν η μηχανή του σκάφους στο οποίο επέβαιναν συνολικά έξι Άγγλοι εξερράγη, από άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό από εγκαύματα ένα κοριτσάκι 9 ετών και να τραυματιστούν ελαφρότερα οι δύο του γονείς.

Το κοριτσάκι και οι δυο γονείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η 9χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την αιτία για την έκρηξη της μηχανής του σκάφους, καθώς και για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM