Δύο σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη

Δύο σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη Facebook Twitter
0

 Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 00:34 στον υποθαλάσσιο χώρο νοτιοανατολικά της Κρήτης και το μέγεθος της, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Η δόνηση προερχόταν από απόσταση 113 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Μακρύ Γιαλού Λασιθίου και 139 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αγίου Νικολάου, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.

 Λίγο αργότερα, στις 01:11, ακολούθησε νέα σεισμική δόνηση από την ίδια περιοχή μεγέθους 3,7 Ρίχτερ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM