Δολοφονία 46χρονου στον Βόλο - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Δολοφονία στον Βόλο: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία Facebook Twitter
magnesianews
0

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες, μετά τη δολοφονία 46χρονου στο Βόλο.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 46χρονου Α.Π ιδιοκτήτη μάντρας οικοδομικών υλικών, ο οποίος δέχθηκε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι με σκεπάρνι ή σφυρί και μαχαιριές.

Ύποπτος φέρεται να είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας, που επισκέφθηκε χθες το απόγευμα το θύμα.

Το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού οι εμπλεκόμενοι φέρεται ότι έχουν απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία και τις διωκτικές αρχές, για υποθέσεις χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών.

Άλλες πληροφορίες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναφέρουν ότι το κίνητρο αφορά την νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός βρέφους, που συζούσε με έναν από τους αδελφούς που κατοικούσαν στο σπίτι που επισκέφθηκε το θύμα.

Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας που μίλησε στην ΕΡΤ, το θύμα και ένα ακόμα άτομο είχε επισκεφτεί και την προηγούμενη ημέρα το σπίτι όπου μένει η νεαρή γυναίκα. Εκεί φέρεται να της ζήτησε να επιστρέψει σε εκείνον, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή, επικράτησε μεγάλη έντασή και φωνές.

Αντίστοιχα, σκηνικά επικράτησαν και πριν τη δολοφονία. Περίοικος δήλωσε ότι οι φωνές που έφταναν μέχρι το σπίτι της ήταν τόσο έντονες που άκουσε ακόμα και να προειδοποιούν το θύμα να φύγει για να μην τον σκοτώσουν.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα με έναν φίλο του επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα, γύρω στις 5.30 μμ, το σπίτι της οδού Αλέξανδρου Μελά 4, στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου.

Εκεί μένουν η μητέρα και οι δυο γιοί της, καθώς και μια νεαρή γυναίκα, η οποία έχει ένα παιδάκι, λίγων μηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα και ο φίλος του διαπληκτίστηκαν έντονα με τα δυο αδέλφια και την νεαρή γυναίκα. Όταν η μητέρα τους άκουσε τις φωνές, βγήκε από το σπίτι και είδε το θύμα κατακρεουργημένο, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Εικάζεται ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από κάποιο από τα μέλη της οικογένειας. Μέχρι όμως να φτάσει εκεί, η νεαρή γυναίκα και τα δύο αδέρφια είχαν ήδη μεταφέρει το κατακρεουργημένο πτώμα στο διπλανό παρκάκι.

Είχαν, δε, ξεπλύνει με λάστιχο ποτίσματος τα αίματα που είχαν γεμίσει την αυλή.

Όταν έφτασαν οι διασώστες, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία προσήγαγε όλη την οικογένεια μαζί το άτομο, που συνόδευε το θύμα.

Με πληροφορίες της ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ