LIVE!

Διέρρηξαν σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Κολωνάκι

Διέρρηξαν σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Κολωνάκι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κωτσός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διέρρηξαν το σπίτι του βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κωτσού στο Κολωνάκι.

Οι δράστες παρότι το σπίτι βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας και συγκεκριμένα την οδό Καρνεάδου, εισέβαλαν σε αυτό, αφαιρώντας προσωπικά του αντικείμενα.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του STAR, οι δράστες είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του, καθώς φαίνεται να γνώριζαν ότι δε θα βρουν μέσα τον βουλευτή, αφού το Σαββατοκύριακο έλειπε εκτός Αθηνών.

Μέχρι στιγμής οι δράστες είναι άφαντοι, με την ΕΛΑΣ να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΟΧΟΙ

Ελλάδα / Μάγδα Φύσσα για απόφαση Εφετείου για Χρυσή Αυγή: «Σήμερα δικαιώνονται όλα τα θύματα του φασισμού»

«Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου» - Το πρώτο σχόλιο της μητέρας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μετά την απόφαση για την ενοχή των 42 της εγκληματικής οργάνωσης, «Χρυσή Αυγή»
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Ελλάδα / «Να χαίρεστε τη ματωμένη σας τηλεθέαση»: Αντίδραση συγγενών θυμάτων 17 Νοέμβρη για τη συνέντευξη Κουφοντίνα

Οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι «οι θεσμικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί της χώρας αρνούνταν επί δεκαετίες να δώσουν λόγο στους τρομοκράτες, κάτι που ανατράπηκε τώρα»
THE LIFO TEAM