Δεύτερη επίθεση απόψε στο σπίτι του προέδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας, Τ. Ταστάνη

Δεύτερη επίθεση απόψε στο σπίτι του προέδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας, Τ. Ταστάνη Facebook Twitter
Φωτογραφία από τον προηγούμενη επίθεση στο σπίτι του Τάσου Ταστάνη
2

Στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων βρέθηκε για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.


Σήμερα στις 7.30 το βράδυ, περίπου 50 άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους έξω απ' το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα και πέταξαν προκηρύξεις φωνάζοντας συνθήματα. Τα συνθήματα που έγραψαν οι άγνωστοι στο σπίτι του πρόεδρου, ήταν «ελεύθερες μετακινήσεις», «σπάσιμο στις μπάρες» και «κλωτσιές στους ελεγκτές».


Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος και η οικογένειά του δέχονται επίθεση. Η πρώτη ήταν στις 4 Δεκέμβρη του 2016.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης, «πρόκειται για μια ακόμη φασιστική ενέργεια, που σχεδιάστηκε από σκοτεινούς κύκλους, θυμίζει άλλες εποχές και δεν 'εχει απολύτως κανένα έρεισμα στην κοινωνία».


«Προφανώς δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα των εκατομμυρίων πολιτών της Αθήνας για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές δημόσιες συγκοινωνίες. Όσες απειλές και τρομοκρατικές επιθέσεις και αν δεχτούμε, δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών» κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μου κάνει εντύπωση που η κυβέρνηση κάθεται αμέτοχη σε όλο αυτό. Οι καταστροφές στα λεωφορεία και τα τρόλει, στα ακυρωτικά μηχανήματα, τα γκράφιτι καθώς επίσης και οι στοχοποιήσεις ελεγκτών και στελεχών του ΟΑΣΑ δεν ευαισθητοποιούν κανένα; Δηλαδή πρέπει να έχουμε κάτι πιο σοβαρό (ξυλοδαρμό πχ) για να ξυπνήσουμε;