Δάφνη: Ο 52χρονος τυφλός είχε δεμένη και φιμωμένη τη φοιτήτρια στο διαμέρισμα και μετέδιδε online το βιασμό της

Δάφνη: Ο 52χρονος τυφλός είχε δεμένη και φιμωμένη τη φοιτήτρια στο διαμέρισμα και μετέδιδε online το βιασμό της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
4

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ομηρίας της νεαρής φοιτήτριας η οποία έζησε εφιαλτικές ώρες στα χέρια 52χρονου σε διαμέρισμα στην Δάφνη Αττικής.

Η κοπέλα βρέθηκε χθες δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου ενώ οι αποκαλύψεις για την υπόθεση έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ της ζοφερής αυτής υπόθεσης.


Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας. Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της.


Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν τη βρήκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.


Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του άνδρα, ο οποίος είναι τυφλός και υπέρβαρος, για να εντοπίσουν την νεαρή δεμένη, σε πολύ κακή κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν πως Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, είχε επισκεφτεί τον 53χρονο για να εισπράξει τα δεδουλευμένα της, όταν εκείνος της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε με αιθέρα και μετά τη βίασε χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ παράλληλα μετέδιδε μέσω διαδικτύου την κακοποίησή της, με κάμερα GoPro που φορούσε στο κεφάλι του σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το θύμα στους αστυνομικούς

Μετά τη σύλληψή του, ο άνδρας ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 22χρονης.


Η αποκαλυπτική μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του σπιτιού του 52χρονου:

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Σου έχω άσχημα νέα: ως ανάπηρος, βάσει νόμου, δικαιούται να μην προφυλακιστεί και θα διεκδικήσει το δικαίωμα να εκτίσει την ποινή σε κατ' οίκον περιορισμό και όχι στη φυλακή.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ