Βόλος: Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός μετά από παράσταση - Οδηγούσε μεθυσμένος

Βόλος: Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός μετά από παράσταση - Οδηγούσε μεθυμένος Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Από το δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στα κρατητήρια οδηγήθηκε γνωστός ηθοποιός, που επισκέφθηκε τον Βόλο για παράσταση και μετά το θέατρο συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

Σλυμφωνα με το taxydromos, ο ηθοποιός κρατήθηκε το βράδυ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και σήμερα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου συνοδευόμενος από αστυνομικούς για να δικαστεί.

Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και τελικά το δικαστήριο τον αθώωσε. «Δίκαια βρίσκομαι εδώ. Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως καταγράφηκαν. Τιμόνι και αλκοόλ δεν συνδυάζονται», ήταν τα πρώτα λόγια του κατηγορουμένου στο δικαστήριο.

Όπως εξήγησε, μετά την παράσταση τον συνάντησαν φίλοι και κερνούσαν ποτά. Ο ίδιος ήπιε δύο – τρία τσίπουρα. «Δεν έπρεπε να οδηγήσω», παραδέχτηκε.

Εντούτοις, ο κατηγορούμενος τόνισε ότι ήταν ανάγκη να μεταφέρει τον εξοπλισμό τους που είναι ακριβός από το πάρκινγκ του θεάτρου στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, ώστε να είναι ασφαλής. Η συνεργάτιδά του δεν έχει δίπλωμα για να οδηγήσει και το βάρος έπεσε πάνω του.

«Βρέθηκα σε δυσχερή θέση. Κάναμε έναν κύκλο και μας σταμάτησαν τροχονόμοι για αλκοτέστ», περιέγραψε, ενώ τόνισε ότι για τέτοια παράβαση είχε συλληφθεί πολλά χρόνια παλαιότερα, όταν ήταν ακόμη 25 ετών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM
Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Ελλάδα / Μονή Σινά: Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός μετά από 52 χρόνια ηγουμενίας

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινώσει, στις 14 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των μοναχών με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Ηγουμένου και Αρχιεπισκόπου
LIFO NEWSROOM