Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στο επίκεντρο ερευνών οι πέντε γυναίκες που ήταν στο πάρτι της σουίτας

Εικόνα από πάρτι Facebook Twitter
Unsplash
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας για βιασμό της σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Η έρευνα των αρχών εξελίσσεται σε αρκετά μέτωπα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Οι αναλυτές της Ασφάλειας έχουν φτάσει στην ταυτότητα πέντε γυναικών που συμμετείχαν στο πάρτι της σουίτας του ξενοδοχείου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Για μια εξ αυτών έχουν συγκεκριμένα στοιχεία. Πρόκειται για τη γυναίκα που η 17χρονη φίλη της Γεωργίας περιέγραψε στην κατάθεσή της όταν περιπολικό βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο και υπήρξε αναστάτωση. Ήταν εκείνη που φέρεται να είπε «Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Εγώ είμαι εδώ!».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στην συμπρωτεύουσα με διασυνδέσεις και στη νύχτα. Οι αρχές εκτιμούν ότι μία μελλοντική κατάθεσή της ίσως φωτίσει πτυχές του πάρτι στην σουίτα.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη είχε πει στην κατάθεσή της: «Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο, συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άνδρες ήταν πέντε-έξι. Εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω. Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν με β***** κι έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό, αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη. Η Γεωργία μού είπε “ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε”».

Η παρουσία των πέντε αυτών γυναικών έχει ανοίξει και την έρευνα για κυκλώματα μαστροπείας

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ