ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βιασμός 12χρονης: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ο 55χρονος που συνελήφθη

Βιασμός 12χρονης: Προπονητής και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου ο 55χρονος που συνελήφθη Facebook Twitter
0

Νέους τριγμούς στον χώρο του αθλητισμού έχει προκαλέσει η νέα αποκάλυψη, πως ο 55χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό είναι προπονητής ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν το άτομο αυτό έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας που συμμετείχε στο futsal και σχεδόν από το 2000 έως το 2010 ασχολείτο με αθλητικές κατηγορίες ανηλίκων. 

Πρόκειται για τον τρίτο που άνδρα που συνελήφθη μετά την συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, που αναγνώρισε άνδρες ως βιαστές της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θανάση Γερασιμίδη και της Αναστασίας Σταματοπούλου για τον ιστότοπο newsit.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο άνδρας αυτός είχε αναλάβει μια ομάδα 6x6 που πριν λίγους μήνες έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Τσεχία.  

Είχε καταθέσει και είχε αφεθεί ελεύθερος

Ο 55χρονος ήταν ανάμεσα στους 18 άνδρες που είχαν παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και είχε καταθέσει ενόρκως πως είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μόνο μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Αφού είχε δώσει ένορκη κατάθεση στις 16 Οκτωβρίου αφέθηκε ελεύθερος.

Όμως οι έρευνες σε συνδυασμό με την κατάθεση του θύματος αποκάλυψαν πως ο προπονητής δεν είχε μόνο διαδικτυακή ή τηλεφωνική επαφή με την 12χρονη. 

Σύμφωνα πηγές από τον χώρο του αθλητισμού, ο 55χρονος έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδα ποδοσφαίρου τοπικού πρωταθλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ανά διαστήματα στη δεκαετία 2000-2010 υπήρξε τεχνικός διευθυντής σε ακαδημίες ομάδας ποδοσφαίρου 5x5 σάλας.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ