Βγαίνει πιθανότατα αύριο από την εντατική η Αναστασία Τσουκαλά

Βγαίνει πιθανότατα αύριο από την εντατική η Αναστασία Τσουκαλά Facebook Twitter
0

Σοβαρές πιθανότητες να βγει την Παρασκευή από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» έχει η Αναστασία Τσουκαλά.

Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου, η υγεία της δικηγόρου που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα εμφανίζει βελτίωση.

 «Η κατάσταση της υγείας της 55χρονης γυναίκας, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, παραμένει σταθερή. Εάν αύριο εκτιμηθεί η ίδια κατάσταση, αναμένεται να εξέλθει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ιατρικό δελτίο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM