Αυξημένη κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας - Βροχή και σαρωτικοί έλεγχοι

Αυξημένη η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας παρά τη βροχή και τους ελέγχους Facebook Twitter
eurokinissi
0

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων από το μεσημέρι του Σαββάτου στα διόδια της Ελευσίνας, παρά την κακοκαιρία και τους αυστηρούς ελέγχους της Τροχαίας

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, ζητούν όλα τα απαιτούμενα για τη μετακίνηση έγγραφα, τα οποία αν οι επιβαίνοντες των οχημάτων δεν διαθέτουν, πρέπει να κάνουν αναστροφή και να επιστρέψουν.

Οι έλεγχοι είναι καθολικοί τόσο στα διόδια καθώς όσο και στις εισόδους και τις εξόδους των πόλεων. Από νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε οχήματα αλλά και σε λεωφορεία ΚΤΕΛ, εξετάζοντας τα έγγραφα των μετακινήσεων τους και διασταυρώνοντας τα στοιχεία.

Στα διόδια της Ελευσίνας (Αθηνών-Κορίνθου) η κυκλοφορία, μέχρι στιγμής, εξελίσσεται ομαλά με τις δυνάμεις της αστυνομίας να πραγματοποιούν από κοινού ελέγχους με κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για να εξετάζονται οι βεβαιώσεις εργασίας που προσκομίζουν πολίτες ώστε να μετακινηθούν εκτός των ορίων της περιφερειακής ενότητάς τους.

Οι αστυνομικοί σταματούν τα διερχόμενα οχήματα και ζητούν από οδηγούς και επιβάτες τις βεβαιώσεις εργασίας τους. Στη συνέχεια ο αστυνομικός παραδίδει στον επιθεωρητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας το έγγραφο και εκείνος με τη σειρά του κάνει επιτόπου διασταύρωση των στοιχείων από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ