Αυξημένα μέτρα στα λιμάνια τον Δεκαπενταύγουστο - Αυστηρές οδηγίες από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αυξημένα μέτρα στα λιμάνια τον Δεκαπενταύγουστο - Αυστηρές οδηγίες από το υπουργείο Ναυτιλίας Facebook Twitter
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟ
0

Οδηγίες του υπουργού Ναυτιλίας για αυξημένα μέτρα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου τον Δεκαπενταύγουστο.

Εντατικοποίηση των μέτρων ασφαλείας στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ζήτησε από τα στελέχη του Λιμενικού ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά τη διάρκεια ειδικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΥΠΝΝΠ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη τόσο με ταξιδιώτες που αναχωρούν για διακοπές όσο και με αυτούς που επιστρέφουν.

Ο υπουργός μάλιστα ζήτησε σύμφωνα με ανακοίνωση, να διενεργηθούν έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα πλοία δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να επηρεάσει την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων.

Τέλος ο κ. Πλακιωτάκης ζήτησε να υπάρξουν σχετικές συστάσεις και προς τις εταιρείες της ακτοπλοΐας προκειμένου να συμβάλουν και αυτές στην ομαλή διακίνηση των επιβατών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM