Αυτός είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό

Αυτός είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό Facebook Twitter
3

 

Αυτός είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό Facebook Twitter

Ο υποψήφιος δήμαρχος για την Ανατολική Μάνη Πέτρος Ανδρεάκος, ήταν ο απόλυτος νικητής του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών αφού κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 93,21%. Ο αντίπαλος του,  Δημήτρης Συκούτρης έλαβε ό,τι απέμεινε -δηλαδή το 6,79% των ψήφων.

Η διαφορά των δύο συνδυασμών σε ψήφους, είναι περίπου 8.100 (8.772 - 639) και ο κ. Ανδρεάκος είναι ο δήμαρχος με το μεγαλύτερο ποσοστό στις χθεσινές εκλογές.


Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος γεννήθηκε το 1950 στην Αρεόπολη. Είναι γιος του Νιάρχου Ανδρεάκου και της Νίκης Κορωναίου. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Καλογερόγιαννη και έχουν δύο παιδιά: τη Νίκη και τον Τάσο.

Ο Πέτρος Ανδρεάκος πριν ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση διακρίθηκε στο χώρο των επιχειρήσεων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM