Αυτοκτονία 14χρονης: Ο 43χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια τραυματίστηκε στο τροχαίο με την αστυνομική κλούβα

Αυτοκτονία 14χρονης: Ο 43χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια τραυματίστηκε στο τροχαίο με την αστυνομική κλούβα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην κλούβα της αστυνομίας που ανατράπηκε το πρωί, ήταν ο 43χρονος έμπορος ψιλικών που προφυλακίστηκε για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00, στην είσοδο προς την Αρχαία Κόρινθο. Η κλούβα μετέφερε κρατούμενους από την Αθήνα στην Καλαμάτα και από την ανατροπή τραυματίστηκαν επτά αστυνομικοί και έξι κρατούμενοι. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική και όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Όπως μεταδίδει το newsit.gr, μεταξύ των τραυματιών είναι και ο 43χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών ειδών στο Μοσχάτο, που προφυλακίστηκε για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έβαλε τέλος στην ζωή της την περασμένη Πέμπτη, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ, στο Μοσχάτο, με αποτέλεσμα να την παρασύρει ο εισερχόμενος στον σταθμό συρμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 43χρονος έχει τραυματιστεί ελαφρά και για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ανατολικής Πελοποννήσου.

Αυτοκτονία 14χρονης: Ο 43χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια τραυματίστηκε στο τροχαίο με την αστυνομική κλούβα Facebook Twitter
EUROKINISSI

Όπως έγινε γνωστό, η Ασφάλεια Αττικής γνώριζε εδώ και εβδομάδες για την αποπλάνηση της 14χρονης κοπέλας. Όπως γνωστοποίησε το «Χαμόγελο» η οργάνωση είχε ενημερωθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά του 43χρονου απέναντι στην ανήλικη μαθήτρια γυμνασίου, στις 9 Μαΐου και ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. Ένας πολίτης είχε πληροφορήσει σχετικά το «Χαμόγελο του Παιδιού» που με τη σειρά του ενημέρωσε την Διεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση.

Δύο εβδομάδες μεσολάβησαν και, την Τετάρτη, μία μόλις ημέρα πριν την αυτοκτονία της κοπέλας, η μητέρα και ο πατριός του κοριτσιού πήγαν στην Ασφάλεια και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του άνδρα για αποπλάνηση. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Χαμόγελου, η οργάνωση είχε δεχτεί αναφορά από πολίτη στην Γραμμή SOS 1056 για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος, που είναι πατέρας μιας κόρης επίσης 14χρονών, παραδέχθηκε λεπτομερώς στους αστυνομικούς την επαφή του με την ανήλικη. Το ίδιο άτομο φέρεται να είχε αποπλανήσει μια ακόμα ανήλικη το διάστημα 2017 - 2018, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν φωτογραφίες της. Ο άνδρας αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό πλημμέληματος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM