Αποσύρεται βαφή αυγών

Αποσύρεται βαφή αυγών Facebook Twitter
0

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά ενόψει των εορτών του Πάσχα, η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους εντόπισαν βαφή αυγών, σε μορφή βαμμένων νημάτων, που κρίθηκε ως «μη κανονικό- μη ασφαλές προϊόν».

Πρόκειται για το προϊόν «ΒΑΦΗ ΑΥΓΩΝ» σε μορφή βαμμένων νημάτων, που διαθέτει στην αγορά η εταιρεία «DELFINO INTERNATIONAL».
AdTech Ad.

Σύμφωνα με έκθεση εξέτασης του Γενικού Χημείου του Κράτους το προϊόν κρίθηκε «ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ» διότι δεν ταυτοποιήθηκαν οι επιτρεπόμενες από τη νομοθεσία χρωστικές για τη διακοσμητική χρώση των κελύφων των αυγών.

Η Υπηρεσία ζήτησε την άμεση απόσυρση του εν λόγω προϊόντος από την επιχείρηση «DELFINO INTERNATIONAL» με την υπ' αριθμ. 4522/25-4-16 ανακοίνωση της και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι προβλεπόμενες διαδικασίες απόσυρσης.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μη το χρησιμοποιήσουν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM