Απαγωγή 10χρονης: «Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου» - Τι κατέθεσε η μητέρα της δράστριας

Απαγωγή 10χρονης: «Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου» - Τι κατέθεσε η μητέρα της δράστριας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την 34χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά ύστερα από χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της κατηγορούμενης κατέθεσε ότι έχει βιαστεί από την κόρη της αφότου την ξυλοκόπησε, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα πάντα με το ρερπορτάζ, η κατάθεση της μητέρας περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει συσταθεί σε βάρος της 34χρονης και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη συμπεριφορά της αλλά και την ξαφνική οικονομική άνεση που απέκτησε. Σημειώνεται ότι σε παλαιότερο διαβιβαστικό της δικογραφίας, προέκυπτε ότι ο άντρας-συνεργός της στην απαγωγή ενίσχυε οικονομικά την κατηγορούμενη, επικοινωνούσε τόσο πριν όσο και μετά την αρπαγή τακτικά μαζί της, ενώ είχε στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης.

«Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στον γάμο, κυρίως οικονομικά και προσωπικά καθώς μου έλεγαν ότι δεν είχαν τα απαραίτητα έσοδα για να ζήσουν όπως θέλουν. Σε μια από τις τελευταίες επισκέψεις μου, τον Σεπτέμβριο του 2019, ο άντρας της μου είπε ότι εκδίδεται και ότι έχει εξωσυζυγική σχέση με άλλον» καταθέτει η μητέρα. «Τον Νοέμβριο του 2018 χώρισε. Mετά ήταν υπερβολικά χαρούμενη. Εμφάνισε μια οικονομική ευχέρεια αφύσικη. Μου είπε ότι έχει σχέση με κάποιον πολύ ισχυρό οικονομικά. Μου έκανε εντύπωση η οικονομική της ευχέρεια, συνδυαστικά με το γεγονός ότι είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της» προσθέτει.

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας, η μητέρα περιγράφει τις ασελγείς πράξεις που διέπραξε εναντίον της η 34χρονη αφού πρώτα όπως αναφέρει «θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου». Συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι η 34χρονη της είπε να κάνει μπάνιο το παιδί της προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του όσο αυτή βρισκόταν στον χώρο. «Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα».

«Είπα στην κόρη της ένα παραμύθι και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ δίπλα της. Ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για να μην ξυπνήσει το παιδί έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει καθώς τη χτυπούσα κι εγώ και αντιστεκόμουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι δεν άντεξα άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς που ήρθαν δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου. Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου» συνεχίζει η μητέρα της κατηγορούμενης

«Για την υπόθεση της [...] δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη», πρόσθεσε. «Τον Φεβρουάριο του 2020 μου είπε ότι δεν ήθελε το παιδί της», ισχυρίζεται ακόμη η γυναίκα για την κόρη της.

Από την πλευρά του, ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης αναφέρει ότι η 34χρονη είχε εκφράσει την επιθυμία να δώσει το παιδί της σε ίδρυμα, το οποίο είχε καταλήξει να είναι μελαγχολικό και να μη μιλά λόγω της αρρωστημένης κατάστασης που βίωνε με τη μητέρα του.

«Κάναμε περιστασιακή χρήση ναρκωτικών», παραδέχεται στην κατάθεσή του ο πρώην σύζυγος της δράστριας, ο οποίος αναφέρεται εκτενώς στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν αλλά και στις διαστροφές της 34χρονης. «Το 2018 έμεινα άνεργος. Χρωστούσαμε δυο ενοίκια και το ρεύμα», υποστηρίζει.

Αναφέρεται, ακόμη, στην ύπαρξη εύπορου συντρόφου της κατηγορούμενης. «Τον Ιανουάριο του 2020 πρώην γείτονας με καλεί και μου λέει ότι εμφανίζεται με χρήματα, γουναρικά και άνεση και ότι στο σπίτι μπαίνει ένας φαλακρός, ηλικίας 40-45 ετών με στιλάκι γυμναστηρίου που οδηγούσε τζιπάκι». Μάλιστα αναφέρθηκε και σε μια μέρα που βρήκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση την πεθερά του.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της 34χρονης για απαγωγή και βιασμό, Βασίλης Νουλέζας, κάνει λόγο για «ανύπαρκτες σχέσεις» μεταξύ της εντολέως του και της μητέρας της, σημειώνοντας ότι αμφισβητεί την αξιοπιστία της μαρτυρίας της, που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ