Αντιρατσιστική συγκέντρωση κατά των hot spot στη Θεσσαλονίκη

Αντιρατσιστική συγκέντρωση κατά των hot spot στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
2

Κινητοποίηση με αίτημα, μεταξύ άλλων, να κλείσουν τα hot spot διοργανώνουν στη 1 το μεσημέρι στο άγαλμα Βενιζέλου, η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, η ΚΕΕΡΦΑ, η ΚΑΡ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΛΑΕ, το Ξεκίνημα, η ΟΚΔΕ, το ΚΚΕ (μ-λ), η Ανασύνθεση ΟΝΡΑ, η Δικτύωση Ριζοσπαστικής Αριστεράς, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, και το Room 39.

Κοινά αίτημα των φορέων, σύμφωνα με ανακοίνωση, "το άμεσο κλείσιμο των κέντρων "φιλοξενίας" προσφύγων και των hotspot, ζητώντας παράλληλα στέγαση των προσφύγων μέσα στις πόλεις με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, ισότιμη πρόσβαση για όλους στην εκπαίδευση, την υγεία, την εργασία και την ασφάλιση, άνοιγμα των συνόρων με ασφαλή διέλευση για όλες/ους, νομιμοποίηση όλων των μεταναστών/μεταναστριών, καμία επαναπροώθηση και απέλαση, και ακύρωση της ευρωτουρκικής αντιμεταναστευτικής συμφωνίας της ντροπής".

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΔΟΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

Ελλάδα / Ρόδος: Με χειροβομβίδα του 1967 σκοτώθηκε ο 19χρονος, σύμφωνα με εμπειρογνώμονα της οικογένειας

Ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας μίλησε για το συμβάν στη Ρόδο με τον νεκρό 19χρονο - Ξεκαθάρισε πως οι κανονισμοί του ΝΑΤΟ απαιτούν αυστηρές συνθήκες φύλαξης για τις χειροβομβίδες
LIFO NEWSROOM