Ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο

Ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο φοιτητικό συλλαλητήριο Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στη Βασ. Σοφίας, στο φοιτητικό συλλαλητήριο, υποστηρίζοντας ότι «ομάδες ατόμων επιτέθηκαν κατά αστυνομικών δυνάμεων που αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων».

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής συγκέντρωσης - πορείας φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Αθήνας, ομάδες ατόμων επιτέθηκαν επανειλημμένα κατά των αστυνομικών δυνάμεων στον φραγμό επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, παραπλεύρως του κτιρίου του κοινοβουλίου», τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα επεισόδια, ενώ επισημαίνει πως «οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να προβούν σε χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν».

Από τις επιθέσεις, όπως αναφέρει ακόμη η ΓΑΔΑ, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών. Επιπλέον προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Επίσης, σημειώνει ότι ιδιώτης διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και διερευνώνται οι συνθήκες του τραυματισμού του.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια