Αλεξανδρούπολη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε μετανάστη

Αλεξανδρούπολη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε μετανάστη Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Αλεξανδρούπολη ένας μετανάστης μπροστά στα μάτια του φίλου του, όταν παρασύρθηκε από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο.

Το δυστύχημα συνέβη χτες στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Απαλού, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον μετανάστη, ο οποίος κοιμόταν πάνω στις γραμμές του τρένου, ενώ ο φίλος του πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν υπήκοος Ιράκ και είχε εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Ο μηχανοδηγός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Με πληροφορίες από e-evros.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg:

Ελλάδα / Bloomberg: Αφιέρωμα στους ελληνικούς ελαιώνες - «Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη των τελευταίων 20 χρόνων»

Οι Έλληνες αγρότες που ζουν οριακά, με ελάχιστη τεχνολογική υποστήριξη, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και τον αυξανόμενο κίνδυνο πυρκαγιών, σημειώνει το άρθρο
LIFO NEWSROOM