Αλεποχώρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που πυροβόλησε παιδιά -Του απαγορεύτηκε να πηγαίνει στην περιοχή

Αλεποχώρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που πυροβόλησε δύο παιδιά Facebook Twitter
Φωτ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Ελεύθερος, με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ο 70χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά δύο παιδιά 14 και 16 ετών τα οποία, μαζί με άλλα, φέρονται να είχαν μπει στην αυλή του εξοχικού σπιτιού του, στο Αλεποχώρι.

Ο κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ισχυρίζεται, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο συνήγορος του, πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη, πόσο μάλλον θάνατο, στους εισβολείς στον χώρο της οικίας του, αλλά να τους φοβίσει πιστεύοντας πως είναι διαρρήκτες.

Φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι πυροβόλησε σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που αντιλήφθηκε δύο φιγούρες, χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί βρίσκονταν τα δύο αγόρια που τραυματίστηκαν.

Ανακριτής και εισαγγελέας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, συμφώνησαν ότι στον κατηγορούμενο πρέπει να επιβληθούν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Ελλάδα / Προειδοποίηση ΕΟΔΥ για την ανησυχητική αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στην Ελλάδα

Τα περιστατικά γονόρροιας υπερτριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το 2020, οι διαγνώσεις πρώιμης σύφιλης διπλασιάστηκαν, ενώ η χλαμυδιακή λοίμωξη παρουσιάζει επίσης ανησυχητική αύξηση
LIFO NEWSROOM
Απεργία διαρκείας σήμερα για τα συνεργεία αυτοκινητών - Αντιδρούν στο ψηφιακό πελατολόγιο

Ελλάδα / Ψηφιακό Πελατολόγιο: Απεργία διαρκείας ξεκινούν από σήμερα τα συνεργεία αυτοκινήτων

Ο κλάδος αναφέρει πως δεν προβλέφθηκε καμία μεταβατική περίοδος ή επίσημη καθοδήγηση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ το πλαίσιο σχετικά με το ποιες εργασίες πρέπει να καταγράφονται παραμένει «θολό και δυνητικά επικίνδυνο»
LIFO NEWSROOM