Ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας η συναυλία της ΕΛΣ στο Πεδίον του Αρεως

Ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας η συναυλία της ΕΛΣ στο Πεδίον του Αρεως Facebook Twitter
0

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, στις 17:00, συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Πεδίον του Άρεως, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και των άστατων καιρικών συνθηκών.

 

Η συναυλία ήταν η τελευταία του φετινού προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, η οποία, με ανακοίνωση της, ευχαριστεί ακόμη μία φορά τους δημόσιους φορείς, τους καλλιτέχνες και τους πολίτες, που συνέβαλαν στην επιτυχία και των φετινών εκδηλώσεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM