Αίθριος ο καιρός με ζέστη αλλά και βροχές

Αίθριος ο καιρός με ζέστη αλλά και βροχές Facebook Twitter
0

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός της Παρασκευής με την θερμοκρασία να φτάνει στους 36 βαθμούς αλλά και βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους στα ανατολικά και βόρεια της χώρας.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.


Αναλυτικά η πρόβλεψη από την ΕΜΥ

Αττική


Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Θερμαϊκό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και πιθανώς και της κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 και στη Θεσσαλία κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες , Κρήτη


Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ