Δίκη Χρυσής Αυγής: «Νικήσαμε!» - Η ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη στο Facebook

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Νικήσαμε!» - Η ανάρτηση του Θανάση Καμπαγιάννη στο Facebook Facebook Twitter
Eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Με μία μονολεκτική ανάρτηση ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης, σχολίασε την απόρριψη από το δικαστήριο των αιτήσεων αναστολής για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

«Νικήσαμε!» έγραψε ο Θανάσης Καμπαγιάννης στο facebook, λίγο αφότου είχε κάνει γνωστό ότι όλο το «διευθυντήριο» της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθεί στη φυλακή και ότι οι ποινές θα ανασταλούν «μόνο για δώδεκα κατηγορουμένους». 

Νικήσαμε!

Posted by Thanasis Kampagiannis on Thursday, 22 October 2020

Τα ονόματα των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που οδηγούνται στη φυλακή: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως διευθυντική ομάδα. Επίσης οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Οι Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης και Ελένη Ζαρούλια μένουν ελεύθεροι μέχρι την έφεση, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της χρηματικής εγγυοδοσίας των 20.000 ευρώ.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης 14 συνεργοί του Γιώργου Ρουπακιά, καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής. Συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 38 από τους 50 καταδικασθέντες σε καθείρξεις, μεταξύ των οποίων και οι 13 πρώην βουλευτές.

Παραδόθηκαν Κασιδιάρης, Πατέλης και Τσακανίκας

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης τρεις από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής έχουν παραδοθεί μέχρι στιγμής μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Πρόκειται για τον Ηλία Κασιδιάρη που παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη που παραδόθηκε στη Νίκαια και τον Γιώργο Τσακανίκα στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τη διαδικασία είτε παρουσιαστούν από μόνοι τους είτε συλληφθούν θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και από εκεί παραπέμπονται στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM