Διόδια: Από τις 4 Νοεμβρίου το ενιαίο e-pass για όλους τους αυτοκινητόδρομους

Διόδια: Από τις 4 Νοεμβρίου το ενιαίο e-pass για όλους τους αυτοκινητόδρομους Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Στις 4 Νοεμβρίου θα τεθεί σε εφαρμογή η διαλειτουργικότητα των ηλεκτρονικών διοδίων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους, δήλωσε ο γ.γ. Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα ενιαίο e-pass κατά τη διέλευσή τους από όλους τους αυτοκινητόδρομους: Αττική Οδό, Νέα Οδό, Κεντρική Οδό, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, Εγνατία Οδό, Γέφυρα, Ολυμπία Οδό και Μορέα.

Από τις αρχές του καλοκαιριού γίνονται τεχνικές δοκιμές και έχουν ξεπεραστεί όλες οι μικρές τεχνικές δυσκολίες, ανέφερε ο κ. Καραγιάννης μιλώντας στο ΑΠΕ.

«Η διαλειτουργικότητα των αυτοκινητοδρόμων, δηλαδή η δυνατότητα που δίνεται στους πολίτες να διέρχονται σε όλους τούς αυτοκινητοδρόμους της χώρας με ένα ενιαίο πομποδέκτη, το ενιαίο e-pass, ήταν προτεραιότητά μας. Έπρεπε να επιτέλους να γίνει και στην Ελλάδα, αυτό που σε άλλες χώρες θεωρείται αυτονόητο, να μη χρειάζεται, δηλαδή ο οδηγός να αλλάζει 3-4 πομποδέκτες για την ίδια διαδρομή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γ.γ. Υποδομών, κάνοντας λόγο για διευκόλυνση των οδηγών και μείωση των καθυστερήσεων.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΕΚΡΗΞΗ ΦΩΤΙΑ

Ελλάδα / «Βιολάντα»: Το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο υπόγειο σωλήνα που οδήγησε στη φονική έκρηξη

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν ακόμη δύο στελέχη του εργοστασίου, τα οποία είχαν ενημερωθεί για την έντονη δυσοσμία στο εργοστάσιο, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ενέργεια
THE LIFO TEAM