Κορωνοϊός: Ο Τσιόδρας επιστρέφει από σήμερα στις ενημερώσεις

Κορωνοϊός: Ο Τσιόδρας επιστρέφει από σήμερα στις ενημερώσεις Facebook Twitter
0

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επιστρέφει από σήμερα το απόγευμα στις ενημερώσεις για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Σήμερα, ο εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας για τον κορωνοϊό θα δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στις 18:00, για τις εξελίξεις αναφορικά με τον ιό. Παρόντες θα είναι τόσο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Η επιστροφή του κ. Τσιόδρα στις ενημερώσεις- που γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή- είχε ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου, αλλά αρχικά τον αντικατέστησε ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 183 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συνολικά, οι μολύνσεις στη χώρα μας ανέρχονται σε 10.317 πλέον. Από αυτές, οι 2.089 περιπτώσεις (20,2%), θεωρούνται σχετιζόμενες με ταξίδι από το εξωτερικό και 4.570 μολύνσεις (44,3%) σχετίζονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ έως τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας έκαναν λόγο για 266 θανάτους από κορωνοϊό στη χώρα μας. Σήμερα έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα κατέληξε ένας 79χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ο ηλικιωμένος προέρχεται από γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι και εκτιμάται ότι ήταν το 19ο θύμα του ιού από τον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM