Καταδίωξη από την Δάφνη στο Μενίδι - Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί

Καταδίωξη από την Δάφνη στο Μενίδι - Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί Facebook Twitter
Καταδίωξη από τη Δάφνη στις Αχαρνές - EUROKINISSI/APXEIOY
0

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν νωρίτερα σε καταδίωξη επίδοξων ληστών από τη Δάφνη έως τις Αχαρνές. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την αστυνομία, οι δύο άνδρες οι οποίοι είναι Ρομά επιχείρησαν να ληστέψουν στο σπίτι της, στη Δάφνη, ηλικιωμένη γυναίκα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από γειτόνισσα που ενημέρωσε την Αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους δράστες να επιβιβάζονται σε ΙΧ αυτοκίνητο επιχειρώντας να διαφύγουν.

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες προσπάθησαν να εμβολίσουν μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις αστυνομικοί.

Εν τέλει, στις Αχαρνές, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους καταδιωκόμενους. Συνελήφθησαν δύο άνδρες ενώ μια γυναίκα που κατάφερε να διαφύγει, αναζητείται. 

Με πληροφορίες από eleftherostypos.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM