Υβριστική επίθεση του Nat Rothchild της οικογένειας τραπεζιτών στον Μητσοτάκη - Στο Twitter

Υβριστική επίθεση του Nat Rothchild της οικογένειας τραπεζιτών στον Μητσοτάκη - Στο Twitter Facebook Twitter
0

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Nat Rothchild, γόνος της γνωστής οικογένειας τραπεζιτών, για την υποστήριξη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Kassiopi Project στην Κέρκυρα.

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο νησί για την επίσημη έναρξη των εργασιών, ο Nat Rothchild προέβη σε ένα υβριστικό tweet κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» που υποστηρίζει την επένδυση στον «Ερημίτη» της βορειοανατολικής Κέρκυρας. 

Υβριστική επίθεση του Nat Rothchild της οικογένειας τραπεζιτών στον Μητσοτάκη - Στο Twitter Facebook Twitter

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η οικογένεια Rothchild κατέχει ιδιοκτησία σε κοντινή απόσταση από τις εκτάσεις που θα κατασκευαστεί το πολυτελές θέρετρο, κόστους 120 εκατομμυρίων δολαρίων. 

«Περιβαλλοντικά ο Ερημίτης (σ.σ το πρότζεκτ) είναι μία απόλυτη καταστροφή, οδηγεί την Κέρκυρα πίσω στη δεκαετία του 1970, στη μαζική ανάπτυξη και δεν προσφέρει τίποτα στην τοπική οικονομία. Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος που υποστηρίζει αυτό το πρότζεκτ», έγραψε ο 49χρονος πρόεδρος της κατασκευαστικής Volex και φυσικός κληρονόμος του τίτλου του Βαρόνου. 

Σε άλλο Tweet, o Rothchild ανάρτησε φωτογραφία από διαμαρτυρία ντόπιων που «προσπαθούν να σώσουν την ακτογραμμή από την καταστροφή», χαρακτηρίζοντας τα εγκαίνια «επιδεικτικό, ιδιωτικό πάρτι».

Το Kassiopi Project κόστους 120 εκατομμυρίων, αφορά στη δημιουργία ενός θέρετρου 5 αστέρων και σύμφωνα με την εταιρεία, θα συνοδευτεί από σημαντική ανάπτυξη για την τοπική κοινωνία και την οικονομία, με μεγάλο αριθμό νέων, μόνιμων θέσεων εργασίας κατά τη διάρκεια κατασκευής και λειτουργίας.

Υβριστική επίθεση του Nat Rothchild της οικογένειας τραπεζιτών στον Μητσοτάκη - Στο Twitter Facebook Twitter

Θα εκτείνεται σε 500 στρέμματα γης και, σύμφωνα με τα σχέδια, το 93% θα είναι χώρος πρασίνου ενώ η δόμηση θα περιορίζεται στο 7% της έκτασης, σε τρεις ζώνες. Την κατασκευή έχει αναλάβει η NCH Capital Inc, ένας ιδιωτικός οργανισμός διαχείρισης επενδυτικών & επιχειρηματικών κεφαλαίων, με δραστηριότητα σε ΗΠΑ, Ρωσία, Λατινική Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Ρουμανία, Αλβανία, Ουκρανία, Λετονία, Καζακστάν, Βουλγαρία και Μαυροβούνιο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM