Τα Lidl πόσταραν τη διαφήμιση της ΑΒ: Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί

Τα Lidl πόσταραν τη διαφήμιση της ΑΒ: Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί Facebook Twitter
0

«Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί». Με αυτό το λιτό, αλλά δυνατό μήνυμα, τα Lidl δείχνουν εμπράκτως της στήριξή τους και αναδημοσίευσαν στα social media την ανάρτηση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» για τη Γιορτή του Πατέρα.

Ο λόγος για την ανάρτηση της «ΑΒ Βασιλόπουλος» που συγκίνησε και συγκέντρωσε χιλιάδες likes, αλλά και κάποιες επιθετικές αντιδράσεις. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ένα κοριτσάκι χαρίζει την πιο γλυκιά αγκαλιά και ένα φιλί στον πατέρα της, που είναι βαμμένος και φορά τσιμπιδάκια στα μαλλιά, παίζοντας μαζί της. «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμη περισσότερα. Χρόνια Πολλά», ανέφερε η ανάρτηση που έκανε την Κυριακή η «ΑΒ Βασιλόπουλος» και την οποία αναδημοσίευσε σήμερα η Lidl Ελλάς. 


Παρά το τρυφερό μήνυμα, κάποιοι αντέδρασαν. Ανάμεσά τους ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, που επιτέθηκε στην εταιρεία, χαρακτηρίζοντας «χυδαία και απαξιωτική» την ανάρτηση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η τοποθέτηση του πρώην ποδοσφαιριστή προκάλεσε αρνητικές, κατά κύριο λόγο, αντιδράσεις, ενώ ίσως μία από τις καλύτερες απαντήσεις ήρθε από τον Νεοπτόλεμο Δημουλά, πατέρα του χορευτή Στέφανου Δημουλά.

«Αγαπητέ κ. Τσιάρτα, με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημουλάς, σε ανάρτηση που έκανε απευθυνόμενος στον κ. Τσιάρτα.

«Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του.

ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ'εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ

ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς.


ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία», έγραψε ακόμη ο πατέρας του Στέφανου Δημουλά.

H Βασιλική Αδαμίδου, (Δ/ντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Lidl Ελλάς), δήλωσε για την πρωτοβουλία της εταιρίας να δείξει εμπράκτως τη στήριξή της:

Μια πράξη τρυφερότητας ξεδίπλωσε τον φόβο. Και ευτυχώς, ξύπνησε την κοινωνία.
Ας σηκώσουμε λοιπόν το βλέμμα μας στην αλήθεια και ας ξεκλειδώσουμε επιτέλους τις αντιλήψεις μας.
Να αγαπάμε αυτό που είμαστε.
Να σεβόμαστε την αγάπη των άλλων.
Γιατί καθένας, καθεμιά μας γεννήθηκε διαφορετικός. Και πρέπει να βαδίζει με θάρρος πάνω στη δική του διαφορετικότητα.
Στο χρώμα και το φύλο του. Στις ιδέες του και τη θρησκεία του.
Στο σπίτι, στην οικογένεια, στη γειτονιά, στη δουλειά, στις σχέσεις του παντού.
Όλες και όλοι εμείς στη Lidl Ελλάς έχουμε δυνατές αξίες και πιστεύουμε στις ίσες ευκαιρίες. Ίσως επειδή η διαφορετικότητα βρίσκεται βαθιά μέσα στο DNA μας.
Και δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο. Ας προχωρήσουμε μαζί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM