Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στο «Έλενα» - 14 εργαζόμενοι σε καραντίνα

Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στο «Έλενα» - 14 εργαζόμενοι σε καραντίνα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε στο μαιευτήριο «Έλενα», όταν μια νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ συνολικά 14 εργαζόμενοι του νοσοκομείου μπήκαν σε καραντίνα, υστέρα από ιχνηλάτηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νοσηλεύτρια εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και εμφάνισε συμπτώματα την περασμένη Παρασκευή.

Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ για το περιστατικό


Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι κατά τις νυχτερινές ώρες δε γίνεται διαλογή ασθενών στην πύλη του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να οδηγούνται στα «επείγοντα» χωρίς θερμομέτρηση και συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου και έτσι δημιουργείται συνωστισμός.

Επίσης σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν πως στο ίδιο νοσοκομείο υπάρχει πρόβλημα με τα κλιματιστικά που είναι παλαιάς τεχνολογίας και δεν υποβληθεί στην κατάλληλη συντήρηση, προβληματισμούς τους οποίους θα θέσουν σήμερα σε συνάντηση που θα έχουν με την αρμόδια περιφερειακή διεύθυνση υγείας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM