«Καμπανάκι» Μόσιαλου για την παρουσία πιστών στις λειτουργίες

«Καμπανάκι» Μόσιαλου για την παρουσία πιστών στις λειτουργίες Facebook Twitter
Μόσιαλος: «Καμπανάκι» για την παρουσία πιστών στις λειτουργίες (Eurokinissi)
0

Με αναφορά στην μόλυνση 107 ατόμων, που βρέθηκαν σε λειτουργία βαπτιστών στην Φρανκφούρτη, ο καθηγητής  Ηλίας Μόσιαλος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Επικαλούμενος σχετικό άρθρο της Deutsche Welle, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό και καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος έγραψε πως «Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία Βαπτιστών στην Φρανκφούρτη, ενώ τηρήθηκαν όπως αρχικά ισχυρίστηκαν όλα τα μέτρα: κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν μάσκες. Στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας».

«Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας», έγραψε ο Ηλίας Μόσιαλος, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στο Facebοοκ σε μία προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή των πιστών στην ευκολία διασποράς του κορωνοϊού, κατά την εποχή που αρχίζουν και χαλαρώνουν τα έκτακτα μέτρα.

Το μήνυμα είναι ιδιαίτερης σημασίας τη σημερινή μέρα καθώς απόψε αναμένονται πιστοί στους ναούς για την Αναστάσιμο Ακολουθία, που μετατέθηκε με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Υπενθυμίζεται πως στη σχετική ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων, η ΔΙΣ ανέφερε πως «Ευχόμαστε και προσευχόμαστε, ο κίνδυνος να περάσει σύντομα, ώστε όλοι μαζί (Κλήρος και λαός) να αξιωθούμε να εορτάσουμε την Λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας με πανηγυρική Αναστάσιμη Παννυχίδα, κατά την Απόδοση της Μεγάλης Εορτής του Πάσχα, δηλαδή κατά το μεσονύκτιο μεταξύ Τρίτης 26 προς Τετάρτη 27 Μαΐου 2020».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM