Απεργία την Πρωτομαγιά

Θετικός σε κορωνοϊό οδηγός τρόλεϊ- Σε καραντίνα μπήκαν 10 συνάδελφοί του

Θετικός σε κορωνοϊό οδηγός τρόλεϊ- Σε καραντίνα μπήκαν 10 συνάδελφοί του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας οδηγός τρόλεϊ, από το αμαξοστάσιο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο οδηγός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία μετά το τέλος της βάρδιάς του, την Πέμπτη. Ενημέρωσε σχετικά τον προϊστάμενό του, ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε με τον γιατρό υπηρεσίας.

Έπειτα από λίγη ώρα ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, όπου υποβλήθηκε σε κλινικό εργαστηριακό έλεγχο. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», έγινε γνωστό ότι το δείγμα του ήταν θετικό και δόθηκαν οδηγίες για τις διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις .

Ο οδηγός δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του, ενώ το όχημα με το οποίο πραγματοποίησε το δρομολόγιο της Πέμπτης παροπλίστηκε έτσι ώστε να απολυμανθεί. Ο ΕΟΔΥ ξεκίνησε τη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του και μπήκαν σε καραντίνα 10 συνάδελφοί του, για προληπτικούς λόγους.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ, Νίκος Ξυδάκης, επεσήμανε την ανάγκη λήψης αποτελεσματικότερων μέτρων προστασίας- όπως καμπίνες από πλέξιγκλας ή παρόμοιο υλικό στις θέσεις των οδηγών- σε δηλώσεις του στο «Πρώτο Θέμα».

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM