Βίντεο: Τούρκοι ρίχνουν δακρυγόνα και καπνογόνα στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο

Βίντεο: Τούρκοι ρίχνουν δακρυγόνα και καπνογόνα στις ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο Facebook Twitter
Τούρκοι ρίχνουν δακρυγόνα προς την ελληνική πλευρά στον Έβρο
0

Ένταση επικρατεί ξανά, από το πρωί της Τετάρτης, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στον Έβρο.


Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που φέρεται να δείχνει τουρκική διμοιρία να βάλλει κατά της ελληνικής πλευράς. Στο βίντεο, Τούρκοι με ρίχνουν καπνογόνα και δακρυγόνα, με πολλαπλούς εκτοξευτήρες, προς την ελληνική πλευρά. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για διμοιρία της τουρκικής αστυνομίας, που βρίσκεται 40 μέτρα από τα σύνορα.

 


Από το πρωί, πρόσφυγες και μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τις ελληνικές δυνάμεις, που απάντησαν με χρήση χημικών.


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές την Τρίτη, από τις 06:00 έως τις 18:00, αποτράπηκαν 1.500 παράνομες είσοδοι στη χώρα, στην περιοχή του Έβρου, ενώ έγιναν 32 συλλήψεις. Συνολικά, από το Σάββατο, 26.532 άνθρωποι έχουν επιχειρήσει να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα και έχουν πραγματοποιηθεί 218 συλλήψεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM