Ολοκληρώθηκαν οι πορείες για το ασφαλιστικό - Ανοιχτοί οι δρόμοι

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες για το ασφαλιστικό - Ανοιχτοί οι δρόμοι Facebook Twitter
0

Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας καθώς ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις κατά του νέου νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας.

Λίγα λεπτά πριν από τις 13:30 ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθηνών και το ΠΑΜΕ, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Υπενθυμίζεται πως λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, τραμ και μετρό δεν κυκλοφορούν σήμερα καθώς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών ενάντια στο νέο ασφαλιστικό, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν επίσης τρένα και προαστιακός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος), ενώ θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων και από κάθε άλλο όχημα.

Τέλος σε τροποποιήσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων αναμένεται να προχωρήσουν και οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω απεργιακής κινητοποίησης πέντε ναυτεργατικών σωματείων, με αφορμή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM