«Όχι» σε Κουφοντίνα από το Δικαστικό Συμβούλιο –Είχε ζητήσει άδεια 9 ημερών

«Όχι» σε Κουφοντίνα από το Δικαστικό Συμβούλιο –Είχε ζητήσει άδεια 9 ημερών Facebook Twitter
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
1

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε και το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβέτειας.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» είχε προσφύγει στο Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου, μετά την απόρριψη του αιτήματός του από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Κασσαβέτειας.

Πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ζητήσει να του χορηγηθεί άδεια 9 ημερών, με παραμονή στο σπίτι του στην Αττική. Έπειτα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών και το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου, με το υπ' αριθμόν 10/2020 βούλευμά του, απέρριψε το αίτημα του «Λουκά» της «17 Νοέμβρη».

Ο Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου από τον Αύγουστο του 2018. Το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου έχει απορρίψει άλλα τρία αιτήματά του για χορήγηση άδειας.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM
Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Ρεπορτάζ / Εργατικά ατυχήματα: Θλιβερό ρεκόρ τριετίας το 2025

Το τραγικό εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα επαναφέρει με ένταση τη συζήτηση για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Ποιες είναι οι χρόνιες αδυναμίες πρόληψης και ελέγχου που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και τι αναφέρει ανεξάρτητη έρευνα που καταγράφει τρομακτικό ρεκόρ θανάτων σε χώρους εργασίας το 2025.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ