Ανακατάληψη στο στέκι της ΑΣΟΕΕ - «Το υπόγειο είναι δικό μας»

Ανακατάληψη στο στέκι της ΑΣΟΕΕ - «Το υπόγειο είναι δικό μας» Facebook Twitter
2

Μία εβδομάδα μετά την επιχείρηση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι της ΑΣΟΕΕ, υποστηρίζει σε κείμενό του ότι όχι μόνο ανακατέλαβε το υπόγειο του Πανεπιστημίου, αλλά εντατικοποιεί την παρουσία του.

Συγκεκριμένα, σε κείμενο υπό τον τίτλο «το υπόγειο θα είναι πάντα δικό μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η «'αποτελεσματικότητα' της Ελληνικής Αστυνομίας φάνηκε στα ευρήματα της «'γιάφκας'» που αποτελούνταν από άδεια μπουκάλια αλκοόλ, πυροσβεστήρες, κράνη, έντυπα αναρχικού περιεχομένου (sic) και ένα καλοριφέρ τα οποία προφανώς και συνδέονται με την εγχώρια και διεθνή τρομοκρατία.

Παρόλα αυτά, όσο επικρατούσε το λοκ αουτ στη σχολή οι αστυνομικές αρχές, σε συνεργασία με τις πρυτανικές, επεμβαίνουν άτυπα για δεύτερη φορά, κλέβοντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρισκόταν στο δεύτερο χώρο του στεκιού(ο οποίος δεν εκκενώθηκε) και τη βιβλιοθήκη, μετατρέποντας το στέκι σε ένα αποστειρωμένο πανεπιστημιακό χώρο βάφοντας τον παράλληλα στα χρώματα του πανεπιστημίου».

Δηλώνουν τέλος «αμετανόητοι και πιστοί στους αγώνες και τις δικές τους πολιτικές αξίες». «Δεν μας τρομοκρατούν τα επικοινωνιακά παιχνίδια Χρυσοχοΐδη-Γιακουμάκη και θα είμαστε μόνιμα στα υπόγεια και στα αναχώματα του πολέμου απέναντι στο κράτος και πρυτανικές αρχές. Δεν απαντάμε σε τελεσίγραφα και οι καταλήψεις μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης», καταλήγουν.

Σημειώνεται ότι πριν δύο μέρες, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο από την πλευρά του διέψευσε τα δημοσιεύματα για κατάληψη χώρων του πανεπιστημίου.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Το υπόγειο είναι δικό μας»- Αυτό ακριβώς, για τέτοια μέρη είστε μόνο.μετατρέποντας το στέκι σε ένα αποστειρωμένο πανεπιστημιακό χώρο βάφοντας τον παράλληλα στα χρώματα του πανεπιστημίου».- Απίστευτο, μα τι θράσος να μαζέψει το Πανεπιστήμιο τα σκουπίδια και να βάψει τους διαδρόμους νάναι καθαροί αντί να υπάρχουν παντού μπουκάλια, φυλλάδια και καταμουντζουρεμενοι τοίχοι. Μιλάμε είναι στον κόσμο τους. Τα ίδια μπορούν να κάνουν και σε ένα απ τα πολλά παρατημένα κτήρια που υπάρχουν, γιατί δεν πάνε? Άλλωστε δεν θα τους πείραζε κανείς εφόσον δεν θα μπαίναν ταραχοποιά στοιχεία στο στέκι. Τι, όχι?θα είμαστε μόνιμα στα υπόγεια και στα αναχώματα του πολέμου απέναντι στο κράτος και πρυτανικές αρχές.- Ξανά: ζουν "αλλού". Απέτυχε η κοινωνική ενσωμάτωση. Κάντε αγώνα εκεί που πρέπει, όχι στους διαδρόμους του Οικονομικού Πανεπιστημίου ή της Νομικής Αθηνών.