Κρήτη: Κτηνοτρόφος σκότωσε κυνηγό έπειτα από καβγά

Κρήτη: Κτηνοτρόφος σκότωσε κυνηγό έπειτα από καβγά Facebook Twitter
1

Μία απίστευτη τραγωδία με έναν νεκρό εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μπαλί του Δήμου Ρεθύμνου της Κρήτης.

Νεκρός είναι ένας 49χρονος κυνηγός ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, διαπληκτίστηκε με έναν 45χρονο κτηνοτρόφο όταν τα κυνηγόσκυλα του θύματος μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο του δεύτερου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καυγάς.

Τότε ο ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε. Ο δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, αφού και ο ίδιος τραυματίστηκε. Μάλιστα, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ.

Προφανώς θύτης και θύμα γνωρίζονταν καθώς ήταν κάτοικοι του ίδιου χωριού. H αστυνομία ερευνά το αιματηρό περιστατικό που δυστυχώς δεν είναι το μόνο που σημειώνεται για τέτοια αφορμή.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM