Σαλαμίνα: «Μου έλεγαν να μη φωνάζω γιατί δεν θα ερχόταν κανένας να με βοηθήσει» – 19χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό

Σαλαμίνα: «Μου έλεγαν να μη φωνάζω γιατί δεν θα ερχόταν κανένας να με βοηθήσει» – 19χρονη καταγγέλλει ομαδικό βιασμό Facebook Twitter
Τον ομαδικό βιασμό της στη Σαλαμίνα καταγγέλλει μία 19χρονη κοπέλα, ενώ για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί δύο άτομα (Φωτό αρχείου EUROKINISSI)
0

Τον ομαδικό βιασμό της στη Σαλαμίνα καταγγέλλει μία 19χρονη κοπέλα, ενώ για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί δύο άτομα.

Η νέα γυναίκα μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Star, περιγράφοντας την εγκληματική κακοποίησή της. Έχοντας κανονίσει να συναντηθεί με έναν φίλο της, εκείνος την οδήγησε σε ένα σπίτι όπου ήταν παρόντες τέσσερις ακόμα άνδρες. «Προσπάθησε να με φιλήσει, τον έδιωξα. Όταν καθόμουν έξω μόνη ήρθε και μου έβαλε τις χειροπέδες από πίσω».

Αφού την ακινητοποίησαν, δύο από τους άνδρες την κακοποίησαν σεξουαλικά. «Μου έλεγαν να μην φωνάζω γιατί δεν θα έρθει να με βοηθήσει κανένας. Όλοι οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα. Ήμουν σε ένα μέρος αρκετά μακριά και από το σπίτι μου και από τα καραβάκια που θα μπορούσα να φύγω».

Οι δύο άνδρες τα στοιχεία των οποίων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έχουν προφυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία. Για απλή συνέργεια κατηγορούνται άλλα τρία άτομα. Η 19χρονη έκανε μήνυση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν πριν περίπου δύο εβδομάδες.

Όπως λέει, μετά την σεξουαλική κακοποίηση στις 14 Απριλίου - και πριν την καταγγελία της στην αστυνομία - οι δράστες προσπάθησαν να την δωροδοκήσουν για να μην τους καταγγείλει. «Πρώτα είχαν πει 2.000€ και μετά 8.000€. Δεν είναι και το πιο εύκολο να πας να το πεις. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου», προσθέτει η νέα γυναίκα, που ακούγεται να ξεσπά σε λυγμούς. Από την ημέρα του βιασμού της βλέπει εφιάλτες κάθε μέρα.

«Έχουμε να κάνουμε με μία νέα κοπέλα η οποία υπέστη τρομακτική, απάνθρωπη βία», λέει ο συνήγορος υπεράσπισης της 19χρονης, Γιάννης Σαμέλης.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ