Μπαράζ κινητοποιήσεων ξεκινά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μπαράζ κινητοποιήσεων ξεκινά η ΠΟΕ-ΟΤΑ Facebook Twitter
0

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους δήμους αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την τρέχουσα εβδομάδα, αντιδρώντας σε διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου (άρθρο 179) που δίνει τη δυνατότητα σύναψης δημόσιων συμβάσεων με ιδιώτες των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου των δήμων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

- Σήμερα Δευτέρα γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στους δήμους. Τα γκαράζ των δήμων θα παραμείνουν κλειστά.

- Την Τρίτη και την Τετάρτη 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού, ενώ με αποφάσεις των Δ.Σ. των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας μπορεί η απεργία να επεκταθεί στο σύνολο των εργαζομένων του δήμου.

- Την Τετάρτη, στις 10.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία με σημείο εκκίνησης τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

- Την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή, 24ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και την ίδια ημέρα στις 11.00 το πρωί πανελλαδικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM