Η ΓΣΕΕ μαζεύει τις αφίσες της απεργίας από το κέντρο της Αθήνας

Η ΓΣΕΕ μαζεύει τις αφίσες της απεργίας από το κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Οι οργανώσεις μέλη της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων στο κέντρο της Αθήνας, κατόπιν παρότρυνσης της διοίκησης και της Γραμματείας Περιβάλλοντος της Συνομοσπονδίας, ανακοίνωσαν ότι ειδικά συνεργεία έχουν ξεκινήσει την διαδικασία της αποκαθήλωσης των αναρτημένων αφισών.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πρωτεύουσα και τους πολίτες της για την ολιγοήμερη "ανοχή" που επέδειξαν σε αυτό το μέσο προπαγάνδας των θέσεών μας και δηλώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της ρύπανσης του αστικού περιβάλλοντος.

Η προσπάθεια όλων μας είναι να αξιοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον περισσότερο τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα για τη διάδοση του μηνύματος των συνδικάτων. Ο αγώνας για συνδικάτα ελεύθερα, ακηδεμόνευτα, δημοκρατικά, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον, συνεχίζεται», αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM