Δολοφονία Σούζαν Ιτον: Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης - «Είμαι σε απόγνωση»

Δολοφονία Σούζαν Ιτον: Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης - «Είμαι σε απόγνωση» Facebook Twitter
3

Στις φυλακές της Τρίπολης κρατείται ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, από όπου και δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του.

«Έχω μετανιώσει ειλικρινά. Μετάνιωσα για όλα όσα έκανα. Εδώ, μέσα στη φυλακή, μόνο αυτές τις πράξεις μου σκέφτομαι και την οικογένεια μου», φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, ο Γιάννης Παρασκάκης στα μέλη της οικογένειάς του και στον δικηγόρο του.

«Είμαι σε απόγνωση για τις πράξεις μου. Σκέφτομαι πολύ και βασανίζομαι για όλα αυτά. Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω και να τα άλλαζα όλα», είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στον συνήγορό του Παντελή Ζέλιο σε μία από τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε μαζί του από τις φυλακές.

«Ορίστηκε πραγματογνώμονας για να εξετάσει ψυχιατρικά τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον. Ωστόσο, η οικογένειά του προσανατολίζεται ώστε να ορίσει και αυτή τεχνικό σύμβουλο», ανέφερε μιλώντας στη Realnews ο συνήγορός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Παρασκάκης δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές Τριπόλεως και προσπαθεί να μιλά όσο μπορεί συχνότερα με τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον, γνωστός και ως «Σαολίν», λόγω της ενασχόλησης του με τις πολεμικές τέχνες, είχε συγκλονίσει με τη δράση του το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε ακινητοποιήσει, χτυπώντας με το αυτοκίνητο του, την 60χρονη βιολόγο με σκοπό να τη βιάσει. Ο δράστης είχε μεταφέρει τη Σούζαν Ίτον αιμόφυρτη στο εγκαταλελειμμένο γερμανικό καταφύγιο στο Μάλεμε Χανίων όπου τη βίασε τρεις φορές και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα της από μία καταπακτή ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Αλλά μέσα στην απόγνωσή του έχει την πνευματική διαύγεια να ζητάει ψυχιατρική εξέταση για να γλιτώσει ό,τι μπορεί από την ποινή. Και δεν ξεχνάει να μνημονεύει την οικογένειά του, ο καλός οικογενειάρχης. Για την οικογένεια του θύματος φυσικά ούτε λέξη.