Εθνική οδός Τρικάλων – Ιωαννίνων: Άγνωστοι έριξαν πέτρες σε διερχόμενο αυτοκίνητο

Εθνική οδός Τρικάλων – Ιωαννίνων: Άγνωστοι έριξαν πέτρες σε διερχόμενο αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου
0

Άγνωστοι πέταξαν πέτρες σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο Τρικάλων – Ιωαννίνων κοντά στα Μετέωρα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να προσκρούσει σε κράσπεδο.


Το περιστατικό το οποίο καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το lamiareport ο άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με τη σύζυγό του και την 6χρονη κόρη τους,  σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν άγνωστοι, έξω από το χωριό Παναγία του Δήμου Μετεώρων εκτόξευσαν πέτρες προς το μέρος τους, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει. 

Ο πατέρας της 6χρονης, που ταξίδευε με την οικογένεια του από τη Φθιώτιδα προς τα Γιάννενα, περιγράφοντας το περιστατικό στο lamiareport έκανε λόγο για μία ομάδα νεαρών οι οποίοι όμως τράπηκαν σε φυγή μετά το συμβάν.


«Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά, λίγο πριν βγούμε στην Εγνατία Οδό, έξω από το χωριό Παναγιά, είδαμε μέσα στο δρόμο να ξεπροβάλει ένας νεαρός και να σηκώνει το χέρι ρίχνοντας μια πέτρα.


Μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει βλέπουμε 15-20 νεαρούς να μας πετροβολούν ομαδικά. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία έπαθε σοκ, αφού πέρα από τις πέτρες φοβήθηκε να μην χτυπήσει και κάποιον από τους νεαρούς που ήταν στο πλάι του δρόμου.


Από τους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι μας, ούτε κι εμείς, το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά. Το συμβάν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Καλαμπάκας» ανέφερε.

Με πληροφορίες από Lamiarerort

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM