Την δυσάρεστη εμπειρία της με το ΚΤΕΛ Καβάλας αφηγήθηκε μια γυναίκα, που κοιμήθηκε στη διαδρομή ενός λεωφορείου αλλά όπως καταγγέλλει, όταν έφτασαν στον προορισμό, την ξέχασαν μέσα στο όχημα.

 

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, η γυναίκα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο των 21:00 από Αθήνα προς Καβάλα και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής κοιμήθηκε. 

 

Το λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας έφτασε στην Καβάλα περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, κανείς δεν έλεγξε -ούτε ο οδηγός- αν έχουν απομείνει επιβάτες στο λεωφορείο.  

 

Γύρω στις 05:30 η ίδια ξύπνησε στο λεωφορείο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο Χαλκερό Καβάλας με τις πόρτες του κλειδωμένες. Όταν διαπίστωσε πως την είχαν αφήσει μέσα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το ΚΤΕΛ και λίγο αργότερα έφτασε ο οδηγός για να της ανοίξει.

 

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η ίδια, ο οδηγός τής μίλησε απότομα και αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη, ενώ όταν τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει μέχρι την Καβάλα, η απάντησή του φέρεται να ήταν «να πάρεις ταξί», το οποίο και έκανε τελικά.

 

Το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου η γυναίκα πήγε στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό αλλά και την αντιμετώπιση του οδηγού, όπου, σύμφωνα με όσα λέει, εισέπραξε μια γενικότερη απάθεια. Το μόνο που κατάφερε ήταν να της δώσουν 15 ευρώ αποζημίωση για το ταξί που πήρε από το Χαλκερό μέχρι την Καβάλα.