Μία 35χρονη γυναίκα που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό και τη ληστεία ενός 48χρονου άστεγου στη Χαλκίδα συνέλαβαν μετά από έρευνα οι Αστυνομικές Αρχές.

 

Ενώπιον του Εισαγγελέα θα βρεθούν τελικά τα τρία από τα τέσσερα άτομα που τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/6/19), ξυλοκόπησαν άγρια και λήστεψαν έναν 48χρονο άστεγο, αφού πρώτα τον έβαλαν με τη βία στο αμάξι τους, κοντά στις αποθήκες του ΟΣΕ στη Χαλκίδα, εκεί όπου το θύμα είχε βρει προσωρινό καταφύγιο.

 

Η αστυνομία είχε συλλάβει από τις πρώτες κιόλας ώρες, μετά τις περιγραφές του 48χρονου άστεγου, έναν άνδρα και μια γυναίκα ηλικίας 39 ετών, ενώ τη Δευτέρα, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν μία ακόμη 35χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση. Αναζητείται ένας ακόμη άνδρας ο οποίος αποφεύγει προς το παρόν τη σύλληψη.

 

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες απολογούνται την Τρίτη στον Ανακριτή μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν, ενώ στον Εισαγγελέα θα βρεθεί μαζί τους και η 35χρονη.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, οι συλληφθέντες παρουσιάζονται ως εξαρτημένα άτομα για αυτό και έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν στον άστεγο άνδρα, αρπάζοντάς του 25 ευρώ που είχε επάνω του, το κινητό του τηλέφωνο αλλά και την κάρτα που εισπράττει το κοινωνικό επίδομα.

 

Με πληροφορίες από Lamiareport