«Η τέλεια νοθεία» στην Κρήτη: Το βίντεο αλά Casa de Papel που έγινε viral

«Η τέλεια νοθεία» στην Κρήτη: Το βίντεο αλά Casa de Papel που έγινε viral Facebook Twitter
0

Το βίντεο αλά Casa de Papel μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στην Κρήτη δικαίως έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες viral αφού η «Τέλεια νοθεία» τριών γιαγιάδων προκαλεί άφθονο γέλιο με τις πλεκτάνες που καταστρώνουν στις εκλογές.

«Η Τέλεια Νοθεία», παράφραση του «Η Τέλεια Ληστεία» όπως τιτλοφορείται στα ελληνικά η δημοφιλής σειρά «La Casa de Papel» του Netflix, είναι ένα διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε από την Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» με αφορμή την έναρξη της 16ης σεζόν με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα χωριό της Κρήτης, όπου στο καφενείο σχολιάζουν τον νέο πρόεδρο με τον αστυνόμο να αποκαλύπτει πώς κατάφερε να εκλεγεί. Όπως ισχυρίζεται, χωρίς ωστόσο να τον πιστεύουν οι υπόλοιποι, η μητέρα του υποψηφίου έστησε μια καλά οργανωμένη πλεκτάνη με τη βοήθεια των φίλων της για να μπορέσει να δει το παιδί της στο σημαντικό αυτό αξίωμα.

Στο βίντεο πρωταγωνίστριες είναι τρεις γιαγιάδες, με κωδικά ονόματα «Ανώγεια», «Πιλαλήματα» και «Αρχάνες», οι οποίες ετοιμάζουν την «τέλεια νοθεία», προκειμένου να γίνει πρόεδρος της κοινότητας ο γιος της αρχηγού τους.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ