Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ποιο κανάλι σάρωσε στην τηλεθέαση

Επαναληπτικές εκλογές 2019: Ποιο κανάλι σάρωσε στην τηλεθέαση Facebook Twitter
2

Χωρίς μεγάλες ανατροπές στην τηλεθέαση διεξήχθη ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών με τον ΣΚΑΪ να σαρώνει στα ποσοστά.

Ειδικότερα, στην πρώτη θέση βρέθηκε και πάλι ο ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη, όπως ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών. Το κανάλι του Φαλήρου, κατέγραψε 23,5% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τα κανάλια που βρέθηκαν σε χαμηλότερες θέσεις.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο όπου κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ  δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την επιτυχία του Κώστα Μπακογιάννη από την  Μαρίνα Πατούλη απαντώντας «προφανώς εγώ είμαι περήφανη για τον σύζυγό μου ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας ένα έχω να πω: στην γωνία τον περιμένω έτσι και δεν κάνει αυτά που υποσχέθηκε»

Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Alpha με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 12,3%. Αντίστοιχα, το εκλογικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήρθε τρίτο, σημειώνοντας 11,2% ενώ ακολούθησε η μετάδοση του Open Beyond με ποσοστό 6,8%. Τέλος στην τελευταία θέση στον πίνακα της τηλεθέασης βρέθηκε η ΕΡΤ1 με ποσοστό 5,1%.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια