Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: 4 πρόσωπα κατονομάζει ο 87χρονος στο σημείωμα του

Αυτοκτονία στην Καλογρέζα: 4 πρόσωπα κατονομάζει ο 87χρονος στο σημείωμα του Facebook Twitter
0

Το οικογενειακό του περιβάλλον κατηγορεί ο 87χρονος που βρέθηκε χθες νεκρός στην Καλογρέζα σε σημείωμα του. Ο αυτόχειρας αναφέρεται διεξοδικά σε γεγονότα που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στη ζωή του. 

Ο 87χρονος αναφέρει πως πριν λίγους μήνες  είχε κερδίσει ένα ποσό της τάξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ σε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Στην επιστολή του κάνει λόγω σε 4 πρόσωπα που του άρπαξαν τα χρήματα και τους οποίους χαρακτηρίζει «δολοφόνους του».  Μέσα από το σημείωμα, η αστυνομία προσπαθεί να διευκρινίσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 87χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό. 

To σημείωμα 


Ο 87χρονος που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, από την πρώτη στιγμή της τραγικής είδησης είχε γίνει γνωστό ότι είχε αφήσει πίσω του ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«...Οι 4 δολοφόνοι μου. Το (τυχερό παιχνίδι) κέρδισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ (αναφέρει ονόματα συγγενών). Μου έκλεψαν το (τυχερό παιχνίδι) που κέρδισα με αρ. ..... και συνεχίζουν να μου κάνουν την ζωή μαύρη.

4 (δυσανάγνωστο), δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου εδώ και 3 χρόνια με καρκίνο, ο γιος μου δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ότι μπορεί για να βγει η αλήθεια στην Δικαιοσύνη.

Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Με αγάπη για όσους με αγαπούν. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα εγώ 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στον Ωρωπό: ;Επιχειρούν ξανά τα εναέρια μέσα - Μάχη με τους ανέμους

Ελλάδα / Φωτιά στον Ωρωπό: Επιχειρούν ξανά τα εναέρια μέσα - Μάχη με τους ανέμους

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς - Με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν και τα εναέρια μέσα - Σε ετοιμότητα για εκκένωση βρίσκεται η δομή μεταναστών στη Μαλακάσα, για προληπτικούς λόγους
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM