Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες της ληστείας μετά φόνου στον λόφο του Φιλοπάππου

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους δράστες της ληστείας μετά φόνου στον λόφο του Φιλοπάππου Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τους δράστες της ληστείας στο λόφο του Φιλοπάππου, που κατέληξε στον θάνατο 25χρονου φοιτητή, ταυτοποιήσε και καταζητεί η αστυνομία.

Πρόκειται για τρεις άντρες με καταγωγή από το Πακιστάν, δύο εκ των οποίων είναι σεσημασμένοι. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη των τριών δραστών, που έχουν εξαφανιστεί από τα σπίτια που διαμένουν στην Αθήνα.

Η εκτίμηση της αστυνομίας, είναι ότι οι τρεις δράστες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό και για αυτό έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα σε όλα τα σημεία εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, οι δράστες είναι μέλη μιας εκ των συμμοριών που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενώ σημειώνεται ότι απενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνά τους αμέσως μετά το θάνατο του 25χρονου φοιτητή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM