Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Μότορ Όιλ αναλαμβάνει την αποκατάσταση του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος

Η Μότορ Όιλ αναλαμβάνει την αποκατάσταση του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που υπέστη το Λύρειο Παιδικό Ϊδρυμα, από την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, προχωρά η «Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.» σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Ειδικότερα, η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά, όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και της αποθήκης τροφίμων, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς.

Επίσης, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν, τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος, ενώ θα συμβάλει και στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.

«Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια