Το 13%-14% των οχημάτων στην Ελλάδα κυκλοφορούν ανασφάλιστα

Το 13%-14% των οχημάτων στην Ελλάδα κυκλοφορούν ανασφάλιστα Facebook Twitter
0

«Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του», υπογραμμίζει η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Στη Ελλάδα κυκλοφορεί ανασφάλιστο, περίπου το 13% - 14% των οχημάτων, όπως αναφέρει η ίδια. «Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους», προσθέτει και σημειώνει ότι η οικονομική κρίση είναι σίγουρα ένας παράγοντας που επηρεάζει τις επιλογές των πολιτών σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλισή τους, αλλά παράλληλα εντείνει και τον ανταγωνισμό των ασφαλιστικών εταιριών, που ππροκειμένου να ανταποκριθούν στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση, οι ασφαλιστικές εταιρίες προσαρμόζουν τα προγράμματα και τις καλύψεις που προσφέρουν.

Η κ. Αντωνάκη αναφέρει επίσης ότι έχει ολοκληρωθεί η προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων των ασφαλιστικών εταιριών και άμεσα αναμένεται η εφαρμογή της διαδικασίας ηλεκτρονικού ελέγχου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ελλάδα / Γιάννης Λάλας: Το χρονικό της εκτέλεσης στην Αράχωβα - Τα νεότερα στοιχεία της έρευνας

Ο Γιάννης Λάλας είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, καθώς είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδελφό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο και οι δύο είχαν αθωωθεί λόγω αμφιβολιών
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM